Bij Dikkenberg Automotive begrijpen we dat jouw auto meer is dan alleen een voertuig. Het is een investering waar je trots op bent en die je graag in optimale conditie wilt houden. Daarom bieden we een breed scala aan auto-wasbehandelingen aan die specifiek zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Onze professionele detailers staan klaar om je auto te laten stralen als nooit tevoren. Hier zijn enkele van de behandelingen die we aanbieden:

 

Basiswassen: Onze basiswasbehandeling is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een snelle opfrisbeurt. We gebruiken hoogwaardige reinigingsmiddelen om vuil en stof te verwijderen, en je auto een frisse uitstraling te geven.

 

Handwassen: Als je op zoek bent naar een meer persoonlijke touch, bieden we ook handwasbehandelingen aan. Onze deskundige detailers gebruiken zachte materialen en professionele technieken om je auto met de hand te wassen en te drogen. Dit zorgt voor een grondige reiniging zonder risico op krassen.

 

Waxen en polijsten: Wil je de glans van je auto herstellen en beschermen? Onze wax- en polijstbehandelingen zijn precies wat je nodig hebt. We gebruiken hoogwaardige waxproducten en polijsttechnieken om de lak van je auto te voeden, kleine krasjes te verwijderen en een langdurige bescherming tegen de elementen te bieden.

 

Interieurreiniging: Een schone en frisse binnenkant draagt bij aan het rijplezier en comfort. Onze interieurreiniging omvat het stofzuigen van tapijten en stoelen, het reinigen van dashboard en deurpanelen, en het conditioneren van het interieur om het in topconditie te houden.

 

Bekledingsreiniging: Heeft jouw auto stoffen of lederen bekleding die een opknapbeurt nodig heeft? Onze bekledingsreinigingsservice kan vlekken verwijderen, geuren neutraliseren en de bekleding weer laten stralen.

 

Dit is slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod van auto-wasbehandelingen. We streven ernaar om jouw auto er op zijn best uit te laten zien en je een geweldige ervaring te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen om je auto weer te laten schitteren!

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 

 


       

      Contactgegevens: